Super Market

Super Market

Marketingu dhe Menaxhimi jane dy pikat kryesore te cilat kane ndikuar ne zhvillimin e biznesit tone.

Synimi yne eshte : Te zgjerohemi te krijojme nje rrjete te gjere Supermarketesh dhe te jemi Lider ne treg.

Kompania iu ofron klienteve :

Nje game te gjere Produktesh, Sherbim Cilesor, Çmime te arsyeshme, Shpejtesi dhe Fleksibilitet.

Supermarket Veizi 1

 

Supermarket Veizi  2