Formula Jonë

  1. Cilat janë arsyet që ju kanë shtyrë për të ndërmarrë këtë biznes?

Arsyet kryesore per tu marre me kete bisnesin ishin sepse ne zonen e Kavajes nuk kishte ndonje lider ne tregetimin e artikujve te ndryshem me shumice, dhe cilesia e artikujve qe qarkullojne ne treg nuk ishte e kenaqshme prandaj dhe vendosa te ndermarr kete nisme.

Duke qene se ky bisnes ka aktualisht shume konkurrence une do ti sfidoj ato duke mbajtur artikuj me cilesi me te mire dhe per artikujt e njejte une do ti ofroj klienteve oferta te ndryshme .

Per  shembull per pijet e ndryshme si bravo, cocacola, pepsi etj une do te bej 1 %  zbritje ne baze te shitjeve qe une i kam bere x klienti , ose terthorazi do te bej 1 % zbritje per cdo blerjet te klientit tek une ne fund te muajit .

Klienti do te paiset me karten e tij ku ne baze te pikeve qe do te kete do te aplikohen dhurata te ndryshme, piket do te jene si fitim i klienteve ne baze te shpenzimeve qe kryen tek ne .

Burimet e nevojme per kete bisnes ne rradhe te pare jane kapitali human i cili eshte edhe aseti me i vyer i ketij bisnesi. Ne burimet e tjera, jane burimet e tjera materiale te cilat perbejne pjesen e aktiveve kryesore te firmes, si makinat, furgonat, piruni, magazine etj

Nje element shume i rendesishem per firmen Veizi eshte edhe perdorimi teknologjise me parametra bashkohore.

Aktualisht jemi duke bashkepunuar me firma prestigjoze Italiane si : Migro, Teranella. Gjithashtu synimi yne eshte qe te zgjerohet edhe me tej bashkepunimi yne me firma te tjera prestigjoze nderkombetare.