Detajet e Bisnesit

Bisnesi eshte ndertuar ne vitin 1993 me kapital te nje pronari te vetem qe eshte edhe administrator i firmes Veizi Shpk. Qellimi kryesor i çeljes se bisnesit ishte te ishte lider ne tregitimin e artikujve ushqimor me shumice duke patur nje game te gjere artikujsh te ndryshem me çmime konkuese dhe cilesi te larte. Pra bisnesi vazhdon te operoje me tregetim te artikujve me shumice.

Fokusi i klienteve eshte tek tregetaret e pakices, marketet, hotelet, baret, restorantet dhe bisneset e tjera qe shtihen ne zonen e Kavajes.

Funksioni primar i produkteve tona eshte cilesia dhe çmimi konkurues.

Konkurrentet jane shumicat e tjera sidomos shitesit direkt te distribucioneve kryesore si Agna, KMY, Deka Interbrands etj

Operojme me oferta speciale ne baze te klienteve dhe  stineve. Ofertat me speciale jane gjate sezonit veror dhe Vitit te Ri

Slogani jone eshte : Cilesi dhe garanci , Klienti i Pari

Ne gjithashtu shqyrtojme edhe rastet per reklama te ndryshme. Kemi aplikuar ndjeshem fletepalosjet si edhe sms marketingun .

Bisnesi jone do te financohet me 100 % kapital personal qe eshte kursyer nga administratori .